Skip to main content

"SEGMEN : "JOM SOLAT"

 
 
 
Ini percubaan pertama ku post di blog ini sebagai 2nd author.. hehe.. Kita mulakan dengan join segmen... シ
 
 
 
"5" atau lebih solat-solat SUNAT yang anda tahu.
 
Solat Rawatib
Solat Hari Raya
Solat Hajat
Solat Istikharah
Solat Tahyatul Masjid
 
 
  

Comments

  1. tahniah anda menang http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/04/pemenang-segmen-jom-solat.html :) sila tuntut segera.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SEGMEN : MaxisCelcomDigiFree #jmbelog

1st Author buat "Kambek"

Hai....sorry lama sangat berdiam diri, sebelum memulakan bicara, aku ingin berterima kasih kat 2nd author sebab dengan jayanya meneruskan blog ni dari terus senyap.. credit gambar untuk 2nd author.

Sekarang ni dah masuk bulan December, kalau tak salah last bulan september atau ogos entry yang dibuat, yang lain semuanya diuruskan oleh 2nd author (baik orangnye...huhuhuhu...xmintak upah pon) sekarang ni aku cuba untuk meluangkan masa untuk jenguk-jenguk blog ni...
Okeh, first of all, nak tanya Yolss la kan, ujung tahun ni mana tempat best untuk bercuti? Annual Leave berlambak gara-gara jarang bercuti (Pekerje terbaik baq hanggg) so boss bising, "you aaaa...kena habiskan you punya cuti..kalau tak you rugi wooo...syarikat tarra bayar atau Carry Forward you punya cuti wooo".. Gitu la serba sikit bebelan boss aku..hahaha..
So jenuh pikir kemana nak pergi untuk habiskan cuti, maybe masa tu nanti berlambak la entry yang akan di update..hahaha...kalau ada tempat yang best untuk tenangkan…

“Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh”