Skip to main content

Ganti Kasut Bosan dgn Sneaker Converse !!



WhatsApp Image 2016-08-31 at 2.41.43 AM


Wohoo! New sneakers from Converse yang dikenali sebagai Converse Chuck Taylor All Star. Cantik gila beb. Converse Chuck Taylor All Star ni mempunyai Shield kanvas yang menggabungkan keselesaan dan dipertingkatkan dengan sockliner Nike Lunarlon. Wow!
Clasik Chuck Taylor All Star ni water repellent canvas dan waterproof neoprene tau. Peh pasni tak payah risau kalau hujan ke terkena air bertakung ke apa. All safe! 
Apa yang membuatkan kasut ni lagi selesa sebab dilengkapi dengan Lunarlon sockliner! Woww. And by the way, colour yang available ada macam-macam contohnya Fatigue Green, Obsidian/White/gum, Black. 
Boleh match dengan banyak outfit tau dan yang penting adalah kepentingan pemakai.

WhatsApp Image 2016-08-31 at 9.35.00 PM

Boleh cikedout lebihh lagii pasal sneaker Converse baru ni di sini... -
|
|
v

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kenali Jenis Panah Anda

Hai, harini takmo type panjang-panjang sebab sibuk sikit dengan kerjaya, (sejak ada second authors ni senang skit kerje.. hahahaha) just nk bagi picture tentang jenis-jenis bow yang ada, tapi jenis recurve bow ye, compound bow relex luu.. nanti aku buat entry tentang compound bow yer.. tu antara bow yang ad...banyak lagi sebenarnya..huhu
Lagi 1 jenis bow tradisional yang agak pelik adalah "Horn Bow" (panah tanduk), yup.. seperti namanya, ianya memang dibuat dari tanduk haiwan, Horn bow senang dikenali kerana bentuknya sangatlah pelik dari bow-bow lain. bow tradisional biasa sebelum pasang string.
bentuk "horn bow" sebelum pasang string.
See, sangat berlainan dari bow biasa, ada yang lagi extreme sampai jadi bentuk "O", dan biasanya bow ni popular dibelah-belah (orang pahang panggil "sebelah" belah je, *infomasi tambahan) asia timur, macam mongolia, korea, dan lain-lain.. sangat nature sebabnya gam pun guna gam ikan (fish glue), lepas tu diikat ketat-…

Sebulan Sehari

Hari ini genap sebulan tau tak update blog ni.. Kalau orang, pasti nya merajuk. Hahaha.. Busy ke? Mungkin laa.. Mungkin.. Lagipun nak update ni, mesti ada jiwa.. Jiwa tu penting. Tukang update ni pun bukan pemilik blog sebenar. Second author. Ntah la pemiliknya menghilang kemana. 😒😒😒.. Kalau nak update yang pelik-pelik pun mesti dia tak perasan. Hahaha.. khianat sikit..
Takde apa nak story kat sini. Nak share gambar pemilikk blog laa.. Nak tahu tak ?? Jap.. Nak upload. Hahaha..
Jeng..jeng.. jeng...

Dapat up gambar lower body je.. Pemilik blog masih ingin merahsiakan identiti sebenar.. Sebab pegang amanah, jadi kita lanje gambar ni je laa.. Hohoho.. Jangan marahhh aaa..


PAKAI BAJU WARNA MERAH, PLEASE JANGAN MARAH. 

Jumpa lagi semua.. :D

Yang ikhlas, HH.. 
psstt... nanti singgah blog saya jugak tau..COMEL

Ride "mengejut" ke Cameron Highland

Al-kisah pada hari jumaat (aku tak ingat pulak brape haribulan) aku offday, dan untuk pengetahuan korang walaupon offday sehari, aku kerap balik ke kampung aku di kuala lipis pahang (rumah mak saudara aku) memandangkan hanya 2jam perjalanan dari kuala lumpur, aku pulak jenis yang tak suka budaya lepak-melepak ni (amat sesuai sebagai calon suami mithali...hahahaha), so solution nya aku balik kampung lagi best, jiwa bikers doe..hahahaha
Sesampainya aku di kampung, aku tengok sepupu aku sedang rancak memasak lauk-pauk dan lemang untuk meniaga (sepupu aku sorang je yang buat lemang di pasar malam kuala lipis, singgah lah kalau korang datang ke kuala lipis, best lemang in town) biasanya dia dibantu oleh anak-anak dia, so aku pon dimaklumkan bahawa diorang pergi ke ipoh perak, esok (sabtu) baru diorang balik ke sini.So skip pasal pasar malam, balik berniaga sepupu aku pon cakap, "esok kita naik cameron nak?" aku terkejut bila dia kata nak naik esoknya, aku punyalah plan dari taun l…