Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2016

" November Giveaway By CP "

GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

Giveaway Kek Lapis Sarawak by Ain Syahirah

"3 days Giveaway by Hanis Masturina"

Terma & Syarat
1) Warganegara Malaysia dan tinggal di Malaysia serta mempunyai blog.
2) Wajib follow blog HANIS dan add Google+ di sidebar blog ini .
3) Wajib follow instagram @hanismasturina dan @ajhaircare
4) Wajib buat entri dengan sertakan banner, hadiah dan testimoni serta backlinkkan ke entri ini





HADIAH

SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.

Nak hadiahkan sesuatu buat orang tersayang? Boleh cekidout sini _bearyspecial_

"Mini Giveaway By Penselduabee"

Segmen Jom Tambah Follower By Shuhaida Kabdy

Alhamdulillah. Tersenarai Dalam Pencarian Bloglist by Aerill Hassan

Lately ni busy dia bukan main. Tambah pulak dengan overdose Vit M.. Terbiar la blog ni sensorang. Sendu bila tengok blog bersawang.. 😞 Hari ini pengaruh Vit M dah kurang, so sempat la kita bw sambil check result GA & Segmen yang join sebelum ini..Guess what??  Akhirnya, terpilih untuk jadi salah seorang pemenang dalam pencarian bloglist Novemer & Disember oleh Aerill Hassan. Tak sangka dalam ramai-ramai peserta, random.org pilih saya sebagai pemenang.. 
Alhamdulillah.. rezeki jugak ni.. Walaupun dah lama diumumkan, tapi rasa excited tetap ada..Hehehe... 😋😋😋😋 Nak hadiahkan sesuatu buat someone special?? Meh tengok sini.. _bearyspecial_

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

Tag :Hazrina Ig : @hajegheena

Giveaway Pertama by Syera Rosli

Pencarian Bloglist November & December

'GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS'.

Nama blog : Panah Hijau Email : rikudo1992@gmail.com

Segmen PENCARIAN BLOGLIST by Murni Alysa

'Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel'.

Anda ditag.!!
CIK PURPLE 

Novel Giveaway by Arrien Amani

Assalamualaikum :) Arrien Amani kembali lagi dengan Giveaway terbaru! novel giveaway. Mencari hanya 3 orang pemenang bertuah, Pemenang top referrel akan mendapat 2 buah novel, manakala 2 orang pemenan lagi akan dipilih random dan akan mendapat 1 novel seorang, Semua pemenang boleh memilih novel kesukaannya. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ini ^^ Click banner to JOIN ^_-