Skip to main content

BLOGLIST TAHUN BARU 2017


Comments

  1. terima kasih join .. senarai peserta sudah di update yer .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/p/senarai-peserta-bloglist-tahun-bar-2017.html

    selamat blogwalking :)

    ReplyDelete
  2. singgah :)

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/12/bloglist-tahun-baru-2017.html

    ReplyDelete
  3. ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye.. ayu ada buat segmen blogwalking.. hehe

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/12/bloglist-tahun-baru-2017.html

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen sama..:) :)
    peserta #23

    ✿ http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/12/bloglist-tahun-baru-2017.html ✿

    nak free sample product? terjah sini okayy

    ✿ http://meinnameisthazrina.blogspot.my/ ✿

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama
    jemput singgah http://tintamoden.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. selamat petang , selamat tahun baru . boleh semak senarai pemenang di sini . heeee , enjoy your new year !

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/01/pengumuman-pemenang-segmen-bloglist.html

    terima kasih di atas sokongan anda :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ride "mengejut" ke Cameron Highland

Al-kisah pada hari jumaat (aku tak ingat pulak brape haribulan) aku offday, dan untuk pengetahuan korang walaupon offday sehari, aku kerap balik ke kampung aku di kuala lipis pahang (rumah mak saudara aku) memandangkan hanya 2jam perjalanan dari kuala lumpur, aku pulak jenis yang tak suka budaya lepak-melepak ni (amat sesuai sebagai calon suami mithali...hahahaha), so solution nya aku balik kampung lagi best, jiwa bikers doe..hahahaha
Sesampainya aku di kampung, aku tengok sepupu aku sedang rancak memasak lauk-pauk dan lemang untuk meniaga (sepupu aku sorang je yang buat lemang di pasar malam kuala lipis, singgah lah kalau korang datang ke kuala lipis, best lemang in town) biasanya dia dibantu oleh anak-anak dia, so aku pon dimaklumkan bahawa diorang pergi ke ipoh perak, esok (sabtu) baru diorang balik ke sini.So skip pasal pasar malam, balik berniaga sepupu aku pon cakap, "esok kita naik cameron nak?" aku terkejut bila dia kata nak naik esoknya, aku punyalah plan dari taun l…

Kenali Jenis Panah Anda

Hai, harini takmo type panjang-panjang sebab sibuk sikit dengan kerjaya, (sejak ada second authors ni senang skit kerje.. hahahaha) just nk bagi picture tentang jenis-jenis bow yang ada, tapi jenis recurve bow ye, compound bow relex luu.. nanti aku buat entry tentang compound bow yer.. tu antara bow yang ad...banyak lagi sebenarnya..huhu
Lagi 1 jenis bow tradisional yang agak pelik adalah "Horn Bow" (panah tanduk), yup.. seperti namanya, ianya memang dibuat dari tanduk haiwan, Horn bow senang dikenali kerana bentuknya sangatlah pelik dari bow-bow lain. bow tradisional biasa sebelum pasang string.
bentuk "horn bow" sebelum pasang string.
See, sangat berlainan dari bow biasa, ada yang lagi extreme sampai jadi bentuk "O", dan biasanya bow ni popular dibelah-belah (orang pahang panggil "sebelah" belah je, *infomasi tambahan) asia timur, macam mongolia, korea, dan lain-lain.. sangat nature sebabnya gam pun guna gam ikan (fish glue), lepas tu diikat ketat-…

Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun

Saya jumpa blog ini melalui blog orang lain ketika saya sedang scroll di reading list. Tapi blog siapa, saya dah lupa.. Hehehehe.. Blog ini kemas dan paling penting, loading lajuu... Goodluck untuk diri saya, serta penganjur.. Semoga GA ini sukses yawww..